BREWING AND BEVERAGE INDUSTRY INTERNATIONAL

International Trade Magazine



Globalization is not in evidence only on the Internet: in our English-speaking trade magazine BREWING AND BEVERAGE INDUSTRY INTERNATIONAL we deal with specific questions and concerns of the industry, well beyond the borders of Germany.

The magazine is distributed in almost 180 countries, sharing important information from the fields of technology, packaging, ingredients, etc. with readers around the world.

Relying on the editorial competence of the two established trade publications BRAUINDUSTRIE and GETRÄNKEINDUSTRIE, the editorial team of BREWING AND BEVERAGE INDUSTRY INTERNATIONAL provides on-the-spot research and analyses.

News

Christian Schätzle wird neues Vorstandsmitglied beim Badischen Winzerkeller

Christian Schätzle wird Nachfolger von Eckart Escher und als zweiter hauptamtlicher Vorstand Produktion/Oenologie berufen. Der Aufsichtsrat des Badischen Winzerkellers habe eine zeitnahe Lösung und Nachfolgeregelung von Eckart Escher gefunden und sei überzeugt, die personellen Weichen nun passend gestellt zu haben, so die Meldung.

„Die Entscheidung, Christian Schätzle zum zweiten hauptamtlichen Vorstand mit Wirkung zum 01.09  zu bestellen, wurde durch den Aufsichtsrat einstimmig getroffen. Wir sehen darin ein klares Signal zur Etablierung eines starken Vorstandsteams und stellen damit sicher, dass der Badische Winzerkeller zukunftsfähig aufgestellt ist. Unser besonderer Dank gilt an dieser Stelle Eckart Escher für seine hervorragend geleistete Arbeit als ehrenamtlicher Vorstand,“ so Rolf Mauch, Aufsichtsratsvorsitzender des Badischen Winzerkellers.  

Christian Schätzle studierte Betriebswirtschaftslehre an der FH Berlin und Weinbau & Oenologie an der Hochschule Geisenheim. Nach beruflichen Stationen in New York, Neuseeland und der Pfalz arbeitete er 5 Jahre lang selbstständig im eigenen Familien-Weingut in Rheinhessen. Seit 2013 ist er im Badischen Winzerkeller, zunächst verantwortlich für die Bereiche Qualitätsmanagement und Weinbau sowie die Betreuung der teilselbstvermarktenden Mitgliedsgenossenschaften. Anfang 2020 übernahm er als Bereichsleiter den Bereich Produktion.


Christian Schaetzle, neuer Vorstand Produktion und Oenologie

Team

Dr.-Ing. Klaus Krammer
Chief Executive Officer

+498261999310

Sandra Wulkan
Publishing Director

+498261999150

Christoph Seifried
B.Eng. of brewing and beverage technology
Editor

+498261999317

 

Sabine Reggel
Media Consultant

+498261999338

 

Michaela Schölderle
Advertising

+498261999361

Susann Winterhoff
Sales / Subscriptions

+498261999455

 

Barbara Onischko
Editorial Assistant

+498261999325

Mediakit

Mediakit 2021

Download

Publication schedule 2021

Download

Mediakit Newsletter 2021

Download

Service

Sample editions

Prefer print?
Help yourself to a sample copy.

Order

Freshly Bottled

Stay up to date with our monthly international newsletter.

Subscribe

Job offers

Who needs what?
We’ll let you know.

Show

Trade journal archive

All articles available to read online or for download. Free.

Archives

Trade poster

The market by number.
All the data at a glance – for display.

Download

Suppliers

Desired product:

 

Cap and crown feeding systems

Gassner GmbH

Verpackungsmaschinen GAMA-Förderanlagen

Steinleiten 39
4890 Frankenmarkt, Österreich

00 43 / 76 84 / 85 0 10
00 43 / 76 84 / 85 0 19

Consultants

First Key Consulting Inc.

Oceanic Building

1066 West Hastings St., Suite 2300
Vancouver, B.C., V6E 3X2 CANADA

001/604/273-8884

info@firstkey.com
www.firstkey.com

Education

American Distilling Institute

PO Box 577
Hayward , CA 94541

001/510/886-7418

www.distilling.com

Engineering and Consulting

BeerBev LLC

328 Crandon Blvd.
Key Biscayne, FL 33149 (USA)


Fruit juices and juice concentrates, fruit purees and puree concentrates

Bayernwald Früchteverwertung KG

Schwanenkirchner Str. 28
94491 Hengersberg

0 99 01 / 18 - 0
0 99 01 / 18 - 175

Hops – hops products

HVG

Hopfenverwertungsgenossenschaft e.G.

Kellerstraße 1
85283 Wolnzach

0 84 42 / 95 71 - 00
0 84 42 / 95 71 - 69

Hops – hops products

BarthHaas GmbH & Co. KG

Freiligrathstr. 7/9
90482 Nürnberg

+49 911 54890
+49 911 5489330

Malts

Palatia Malz GmbH

Kurfürsten-Anlage 52
69115 Heidelberg

0 62 21 / 64 66 - 0
0 62 21 / 64 66 - 99

Pumps

Packo Pumps

Cardijnlaan 10
8600 Diksmuide - Belgium

+32 51 51 92 80
+32 51 51 92 99

Shutter loading facilities

Gassner GmbH

Verpackungsmaschinen GAMA-Förderanlagen

Steinleiten 39
4890 Frankenmarkt, Österreich

00 43 / 76 84 / 85 0 10
00 43 / 76 84 / 85 0 19

Software

Ing. Punzenberger COPA-DATA GmbH

Karolingerstr. 7B
5020 Salzburg - Österreich

00 43 662 43 10 02 - 0
00 43 662 43 10 02 - 23

Tanks and vessels

Tanks and Vessels Industries Ltd.

Bankwood Lane Trading Estate
UK-DN11 0PS Rossington, Doncaster,

00 44 / 13 02 86 73 28

sales@tanksandvessels.com
tanksandvessels.com

Water treatment plant

EUWA H.H. Eumann GmbH

The World of Water Treatment

Daimlerstr. 2-10
71116 Gärtringen

0 70 34 / 27 5-0
0 70 34 / 27 5-90

info@euwa.com
www.euwa.com

Events

Christian Schätzle wird neues Vorstandsmitglied beim Badischen Winzerkeller

Christian Schätzle wird Nachfolger von Eckart Escher und als zweiter hauptamtlicher Vorstand Produktion/Oenologie berufen. Der Aufsichtsrat des Badischen Winzerkellers habe eine zeitnahe Lösung und Nachfolgeregelung von Eckart Escher gefunden und sei überzeugt, die personellen Weichen nun passend gestellt zu haben, so die Meldung.

„Die Entscheidung, Christian Schätzle zum zweiten hauptamtlichen Vorstand mit Wirkung zum 01.09  zu bestellen, wurde durch den Aufsichtsrat einstimmig getroffen. Wir sehen darin ein klares Signal zur Etablierung eines starken Vorstandsteams und stellen damit sicher, dass der Badische Winzerkeller zukunftsfähig aufgestellt ist. Unser besonderer Dank gilt an dieser Stelle Eckart Escher für seine hervorragend geleistete Arbeit als ehrenamtlicher Vorstand,“ so Rolf Mauch, Aufsichtsratsvorsitzender des Badischen Winzerkellers.  

Christian Schätzle studierte Betriebswirtschaftslehre an der FH Berlin und Weinbau & Oenologie an der Hochschule Geisenheim. Nach beruflichen Stationen in New York, Neuseeland und der Pfalz arbeitete er 5 Jahre lang selbstständig im eigenen Familien-Weingut in Rheinhessen. Seit 2013 ist er im Badischen Winzerkeller, zunächst verantwortlich für die Bereiche Qualitätsmanagement und Weinbau sowie die Betreuung der teilselbstvermarktenden Mitgliedsgenossenschaften. Anfang 2020 übernahm er als Bereichsleiter den Bereich Produktion.


Christian Schaetzle, neuer Vorstand Produktion und Oenologie

Subscription

Order BREWING AND BEVERAGE INDUSTRY INTERNATIONAL now to take advantage of our rebate offer for the first year (get 6 issues for the price of 4):

Issued: bi-monthly
Language: English
Minimum subscription: 1 year / 6 issues (can be cancelled monthly after the initial period)


Print

Your initial annual rate:
National: 38,52 € (incl. postage and 7% VAT)
International: 45,00 € (incl. postage and 7% VAT within the EU only.)

Regular rate as of Jan 1st, 2021:
National: 54,57 € (incl. postage and 7% VAT)
International: 60,00 € (incl. 15,00 € postage and 7% VAT within the EU only.)

e-Paper

National: 37,45 € (incl. 7% VAT)
International: 35,00 € (plus 7% VAT within the EU only)


Combi-package

Your initial annual rate:
National: 48,51 € (incl. postage and 7% VAT)
International: 54,33 € (incl. 14,00 € postage, plus 7% VAT within the EU only)

Regular rate as of Jan 1st, 2021:
National: 69,55 € (incl. postage and 7% VAT)
International: 74,00 € (incl. 14,00 € postage, plus 7% VAT within the EU only)


Student
rate: 50% off applicable rate.
(proof of enrolment required)

Request subscription (e-Paper)

Request subscription
Note: You can revoke your consent at any time by sending an email to info(at)sachon.de.