BREWING AND BEVERAGE INDUSTRY ESPAÑOL

Spanish Language Trade Magazine



BREWING AND BEVERAGE INDUSTRY ESPAÑOL can also be found in our international magazine portfolio. This Spanish language trade magazine focuses on the brewing and beverage industry in Latin America and the Iberian Peninsula, but also features topics from the international beverage industry.

Relying on the editorial competence of the two established trade publications BRAUINDUSTRIE and GETRÄNKEINDUSTRIE, the editorial team of the BREWING AND BEVERAGE INDUSTRY ESPAÑOL provides qualified, closely researched, on-the-spot reporting.

BREWING AND BEVERAGE INDUSTRY ESPAÑOL is thus an indispensable decision-making tool for experts operating within the Spanish-speaking brewing and beverage industry.

News

VLB Berlin: Erfolgreiche Premiere der International Brewing Web Conference

Vom 1. bis 3. Dezember fand erstmalig die International Brewing Web Conference (IBWC) der VLB Berlin statt. Rund 150 Teilnehmer sammelten sich an diesen drei Tagen online, im extra dafür eingerichteten „VLB Virtual Campus". Die über 20 Vorträge befassten sich mit den Themenbereichen Braurohstoffe, aktuelle Entwicklungen unterschiedlicher Bierkategorien, Innovationen aus der Brautechnologie und deren Anwendung, Nachhaltigkeit, Prozesskontrolle und Qualitätssicherung. So wurde beispielsweise der Markt für alkoholfreie Biere in den USA ebenso besprochen, wie Möglichkeiten zur Einsparung von Abwasser und Energie sowie neu Analysenmethoden zur Bestimmung des Sauerstoffgehalts in abgefüllten Gebinden.

Neben den zahlreichen Livestreams gab es für die registrierten User die Möglichkeit, sich an den digitalen Messeständen der beteiligten Firmen tiefer über aktuelle Entwicklungen in der internationalen Brauwirtschaft zu informieren. Um den Netzwerk-Charakter einer Präsenzveranstaltung auch im digitalen Format zu ermöglichen, standen neben einer Chatfunktion auch virtuelle „Meeting Points“ zur Verfügung, in denen der kollegiale Austausch möglich war.

Mit der Premiere der International Brewing Web Conference hat die VLB Berlin ihr Angebot an Weiterbildungsveranstaltungen erfolgreich um den digitalen Rahmen erweitert.


Team

Dr.-Ing. Klaus Krammer
CEO

+498261999310

Benedikt Meier
M. Sc. Brewing Science
Editor

+498261999311

Transformed his office into a coffee plantation. Expects the first harvest to be ready by the time he’s ready to retire.

Sabine Reggel
Media Consultant

+498261999338

A rockstar who revels throughout the Allgäu, Sabine loves to be in her yard and enjoys the occasional juicy steak.

 

Sandra Wulkan
Advertising

+498261999335

Big fan of Disney movies. Especially Mickey Mouse and Star Wars. Does not miss any movie.

 

Susann Winterhoff
Sales / Subscriptions

+498261999455

Let the games begin: she's ready to drop anything when there's fun to be had at games night.

Barbara Onischko
Editorial Assistant

+498261999325

With her green thumb she has transformed her garden into a year-round, idyllic refuge.

 

Mediakit

Mediakit 2021

Download

Publication schedule 2021

Download

Mediakit Newsletter 2021

Download

Service

Sample editions

Prefer print?
Help yourself to a sample copy.

Order

Job offers

Who needs what?
We’ll let you know.

Show

Trade journal archive

All articles available to read online or for download. Free.

Archives

Trade poster

The market by number.
All the data at a glance – for display.

Download

Suppliers

Desired product:

 

Education

American Distilling Institute

PO Box 577
Hayward , CA 94541

001/510/886-7418

www.distilling.com

Engineering and Consulting

BeerBev LLC

328 Crandon Blvd.
Key Biscayne, FL 33149 (USA)


Fruit juices and juice concentrates, fruit purees and puree concentrates

Bayernwald Früchteverwertung KG

Schwanenkirchner Str. 28
94491 Hengersberg

0 99 01 / 18 - 0
0 99 01 / 18 - 175

Mash baths

Lochner Labor + Technik GmbH

Hubstraße 24
92334 Berching

0 84 62 / 95 22 96
0 84 62 / 95 22 97

Events

VLB Berlin: Erfolgreiche Premiere der International Brewing Web Conference

Vom 1. bis 3. Dezember fand erstmalig die International Brewing Web Conference (IBWC) der VLB Berlin statt. Rund 150 Teilnehmer sammelten sich an diesen drei Tagen online, im extra dafür eingerichteten „VLB Virtual Campus". Die über 20 Vorträge befassten sich mit den Themenbereichen Braurohstoffe, aktuelle Entwicklungen unterschiedlicher Bierkategorien, Innovationen aus der Brautechnologie und deren Anwendung, Nachhaltigkeit, Prozesskontrolle und Qualitätssicherung. So wurde beispielsweise der Markt für alkoholfreie Biere in den USA ebenso besprochen, wie Möglichkeiten zur Einsparung von Abwasser und Energie sowie neu Analysenmethoden zur Bestimmung des Sauerstoffgehalts in abgefüllten Gebinden.

Neben den zahlreichen Livestreams gab es für die registrierten User die Möglichkeit, sich an den digitalen Messeständen der beteiligten Firmen tiefer über aktuelle Entwicklungen in der internationalen Brauwirtschaft zu informieren. Um den Netzwerk-Charakter einer Präsenzveranstaltung auch im digitalen Format zu ermöglichen, standen neben einer Chatfunktion auch virtuelle „Meeting Points“ zur Verfügung, in denen der kollegiale Austausch möglich war.

Mit der Premiere der International Brewing Web Conference hat die VLB Berlin ihr Angebot an Weiterbildungsveranstaltungen erfolgreich um den digitalen Rahmen erweitert.


Subscription

Issued: quarterly
Language: Spanish
Minimum subscription: 1 year / 3 issues (can be cancelled monthly after the initial period)


Print

Regular rate as of Jan 1st, 2021:
National: 37,45 € (incl. postage and 7% VAT)
International: 40,00 € (incl. 15,00 € postage and 7% VAT within the EU only.)

e-Paper

National: 21,40 € (incl. 7% VAT)
International: 20,00 € (plus 7% VAT within the EU only)


Combi-package

Regular rate as of Jan 1st, 2021:
National: 46,73 € (incl. postage and 7% VAT)
International: 49,00 € (incl. 14,00 € postage, plus 7% VAT within the EU only)


Student
rate: 50% off applicable rate.
(proof of enrolment required)

Request subscription (e-Paper)

Request subscription
Note: You can revoke your consent at any time by sending an email to info(at)sachon.de.