BREWING AND BEVERAGE INDUSTRY ESPAÑOL

Spanish Language Trade Magazine



BREWING AND BEVERAGE INDUSTRY ESPAÑOL can also be found in our international magazine portfolio. This Spanish language trade magazine focuses on the brewing and beverage industry in Latin America and the Iberian Peninsula, but also features topics from the international beverage industry.

Relying on the editorial competence of the two established trade publications BRAUINDUSTRIE and GETRÄNKEINDUSTRIE, the editorial team of the BREWING AND BEVERAGE INDUSTRY ESPAÑOL provides qualified, closely researched, on-the-spot reporting.

BREWING AND BEVERAGE INDUSTRY ESPAÑOL is thus an indispensable decision-making tool for experts operating within the Spanish-speaking brewing and beverage industry.

News

TU Berlin: Brian Gibson neuer Professor am Fachgebiet Brau- und Getränketechnologie

Zum Beginn des Wintersemesters 2020/2021 wurde Prof. Dr. Brian Gibson zum Professor und Leiter des Fachgebiets Brau- und Getränketechnologie an der TU Berlin ernannt. Er tritt damit die Nachfolge von Prof. Dr. Frank-Jürgen Methner an, der die Leitung des Fachgebiets von 2005 bis 2019 innehatte.

Vor seinem Wechsel an die TU Berlin war Brian Gibson am VTT Technical Research Centre of Finland tätig, wo er für Forschungs- und Industrieprojekte verantwortlich war und allgemein die brauwissenschaftliche Forschung leitete. Zusätzlich war er auch als Dozent an der Universität Helsinki tätig. Sein Forschungsschwerpunkt liegt in der Hefebiologie und deren Einfluss auf die Fermentation und Bierqualität. Neben seinen Arbeiten an Bier, forschte Brian Gibson auch an weiteren Fermentationsvorgängen, darunter Wein, Cider, Kombucha und Sauerteigbrot.

Brian Gibson ist Autor von 60 wissenschaftlichen Peer-Review-Artikeln mit Bezug zum Thema Bier und hat zahlreiche Doktor-, Master- und Bachelorarbeiten betreut. Gibson schloss seine Promotion 2004 an der UCD in Dublin, Irland ab. Im Anschluss forschte er an der Oxford Brookes University und der University of Nottingham, bevor er ans VTT in Finnland wechselte.

In seiner neuen Funktion an der TU Berlin hat sich Brian Gibson die Modernisierung der Lehre im Fachbereich Brau- und Getränketechnologie zum Ziel gesetzt. Daneben möchte er ein gut ausgestattetes Labor zur Hefe- und Fermentationsforschung einrichten und die Universität als attraktiver Forschungspartner für die Brau- und Getränketechnologie fördern.


Prof. Dr. Brian Gibson

Team

Dr.-Ing. Klaus Krammer
CEO

+498261999310

Sausage friend from the Rhineland! Loves everything that swims or has two wheels and moves at a decent speed.

Benedikt Meier
M. Sc. Brewing Science
Editor

+498261999311

Transformed his office into a coffee plantation. Expects the first harvest to be ready by the time he’s ready to retire.

Sabine Reggel
Media Consultant

+498261999338

A rockstar who revels throughout the Allgäu, Sabine loves to be in her yard and enjoys the occasional juicy steak.

 

Sandra Wulkan
Advertising

+498261999335

Big fan of Disney movies. Especially Mickey Mouse and Star Wars. Does not miss any movie.

 

Susann Winterhoff
Sales / Subscriptions

+498261999455

Let the games begin: she's ready to drop anything when there's fun to be had at games night.

Barbara Onischko
Editorial Assistant

+498261999325

With her green thumb she has transformed her garden into a year-round, idyllic refuge.

 

Mediakit

Mediakit 2021

Download

Publication schedule 2021

Download

Mediakit Newsletter 2021

Download

Service

Sample editions

Prefer print?
Help yourself to a sample copy.

Order

Job offers

Who needs what?
We’ll let you know.

Show

Trade journal archive

All articles available to read online or for download. Free.

Archives

Trade poster

The market by number.
All the data at a glance – for display.

Download

Suppliers

Desired product:

 

Education

American Distilling Institute

PO Box 577
Hayward , CA 94541

001/510/886-7418

www.distilling.com

Engineering and Consulting

BeerBev LLC

328 Crandon Blvd.
Key Biscayne, FL 33149 (USA)


Fruit juices and juice concentrates, fruit purees and puree concentrates

Bayernwald Früchteverwertung KG

Schwanenkirchner Str. 28
94491 Hengersberg

0 99 01 / 18 - 0
0 99 01 / 18 - 175

Mash baths

Lochner Labor + Technik GmbH

Hubstraße 24
92334 Berching

0 84 62 / 95 22 96
0 84 62 / 95 22 97

Events

TU Berlin: Brian Gibson neuer Professor am Fachgebiet Brau- und Getränketechnologie

Zum Beginn des Wintersemesters 2020/2021 wurde Prof. Dr. Brian Gibson zum Professor und Leiter des Fachgebiets Brau- und Getränketechnologie an der TU Berlin ernannt. Er tritt damit die Nachfolge von Prof. Dr. Frank-Jürgen Methner an, der die Leitung des Fachgebiets von 2005 bis 2019 innehatte.

Vor seinem Wechsel an die TU Berlin war Brian Gibson am VTT Technical Research Centre of Finland tätig, wo er für Forschungs- und Industrieprojekte verantwortlich war und allgemein die brauwissenschaftliche Forschung leitete. Zusätzlich war er auch als Dozent an der Universität Helsinki tätig. Sein Forschungsschwerpunkt liegt in der Hefebiologie und deren Einfluss auf die Fermentation und Bierqualität. Neben seinen Arbeiten an Bier, forschte Brian Gibson auch an weiteren Fermentationsvorgängen, darunter Wein, Cider, Kombucha und Sauerteigbrot.

Brian Gibson ist Autor von 60 wissenschaftlichen Peer-Review-Artikeln mit Bezug zum Thema Bier und hat zahlreiche Doktor-, Master- und Bachelorarbeiten betreut. Gibson schloss seine Promotion 2004 an der UCD in Dublin, Irland ab. Im Anschluss forschte er an der Oxford Brookes University und der University of Nottingham, bevor er ans VTT in Finnland wechselte.

In seiner neuen Funktion an der TU Berlin hat sich Brian Gibson die Modernisierung der Lehre im Fachbereich Brau- und Getränketechnologie zum Ziel gesetzt. Daneben möchte er ein gut ausgestattetes Labor zur Hefe- und Fermentationsforschung einrichten und die Universität als attraktiver Forschungspartner für die Brau- und Getränketechnologie fördern.


Prof. Dr. Brian Gibson

Subscription

Issued: quarterly
Language: Spanish
Minimum subscription: 1 year / 3 issues (can be cancelled monthly after the initial period)


Print

Regular rate as of Jan 1st, 2021:
National: 37,45 € (incl. postage and 7% VAT)
International: 40,00 € (incl. 15,00 € postage and 7% VAT within the EU only.)

e-Paper

National: 21,40 € (incl. 7% VAT)
International: 20,00 € (plus 7% VAT within the EU only)


Combi-package

Regular rate as of Jan 1st, 2021:
National: 47,08 € (incl. postage and 7% VAT)
International: 49,00 € (incl. 14,00 € postage, plus 7% VAT within the EU only)


Student
rate: 50% off applicable rate.
(proof of enrolment required)

Request subscription (e-Paper)

Request subscription
Note: You can revoke your consent at any time by sending an email to info(at)sachon.de.